Σημαντική Ενημέρωση !!!
Σύμφωνα με τις ΠΟΛ 1011 και 1100/2020, οι ταμειακές μηχανές που πήραν άδεια καταλληλότητας πριν το 2013 και είναι σε χρήση, θα πρέπει να αντικατασταθούν με νέες.

Επίσης σύμφωνα με τις ΠΟΛ 1024 και 1102/2020 όλες οι νέου τύπου ταμειακές μηχανές με δυνατότητα αποστολής δεδομένων στην Γ.Γ.Π.Σ. θα πρέπει να συνδεθούν στο taxis από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 2021 ανάλογα με το είδος και το μέγεθος της επιχείρισης.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να προγραμματίσουμε εγκαίρως τις κατάλληλες ενέργειες (αντικατάσταση ή αναβάθμιση) για να προλάβουμε την προθεσμία.

Η Πυξίδα της τεχνολογίας δραστηριοποιείται για αρκετά χρόνια στην αγορά των Ταμειακών μηχανών, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία και κυρίως γνώση των αναγκών των διαφόρων επαγγελματιών.

Παράλληλα, η συνεργασία της με τους κορυφαίους κατασκευαστές Ταμειακών μηχανών της επιτρέπει να επιλέγει πάντα το καλύτερο για τον επαγγελματία ανάλογα με τις ανάγκες των καιρών.

Κάθε επαγγελματίας μπορεί να είναι σίγουρος ότι ανάμεσα στην ευρεία γκάμα Ταμειακών μηχανών, θα βρει το μοντέλο εκείνο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του.

Η νέα νομοθεσία απαιτεί την on-line διασύνδεση των ταμειακών συστημάτων με το taxis. Η Πυξίδα της τεχνολογίας μπορεί να εγγυηθεί την σωστή διασύνδεση του συστήματός σας με απολύτως νόμιμο τρόπο και να αναλάβει όλες τις τεχνικές και φορολογικές λεπτομέρειες.