Get Adobe Flash player

Είσοδος ΧρήστηΗλεκτρονικό Κατάστημα

Υπηρεσίες

Πιστοποίηση

 Πως Θα Πιστοποιηθείτε

Για να αποκτήσετε το IC³, θα πρέπει να επιτύχετε στις τρείς εξετάσεις που αντιστοιχούν στις τρείς ενότητες της πιστοποίησης.  Οι τρεις εξετάσεις ελέγχουν με τρόπο απλό και κατανοητό τι γνωρίζετε, μέσα από μια μελετημένη διαδικασία εκτέλεσης συγκεκριμένων εργασιών και απάντησης ερωτήσεων γνώσεων.  Κάθε εξέταση διαρκεί 45 λεπτά.  Οι τρεις ενότητες του IC³ είναι:

 • Θεμελιώδεις Αρχές Υπολογιστών

Με την ενότητα αυτή ο υποψήφιος θα αποκτήσει τη γνώση και τις δεξιότητες που χρειάζονται για    την κατανόηση του υλικού, του λογισμικού και των λειτουργικών συστημάτων.  Θα γνωρίσει διαφορετικούς τύπους Η/Υ και τα εσωτερικά τους τους μέρη και θα μάθει τι να προσέχει κατά την αγορά ενός Υπολογιστή.  Θα ξέρει να προσδιορίζει ποιο λογισμικό είναι πιο κατάλληλο για κάθε εργασία.  Θα γνωρίζει την ύπαρξη πολλών λειτουργικών συστημάτων και τη χρήση τους με έμφαση στο λειτουργικό σύστημα των Windows.

 • Εφαρμογές Κλειδιά

Η εξοικείωση με όλα τα βασικά εργαλεία των δύο πιο δημοφιλών εφαρμογών του Microsoft Office, το Word και το Excel, αποτελεί τον βασικό προσανατολισμό της δεύτερης ενότητας.  Ο υποψήφιος θα αποκτήσει γνώση και δεξιότητες για τη διαχείριση των κοινών λειτουργιών σε όλες τις εφαρμογές Windows, στις κοινές λειτουργίες του Word και του Excel και στις πιο χρήσιμες δυνατότητες τους.

 • Η ζωή στο Δίκτυο

Με την ενότητα αυτή ο υποψήφιος θα αποκτήσει γνώση και δεξιότητες για τον προσδιορισμό της ορολογίας σχετικά με τα δίκτυα υπολογιστών και το Internet, τα πλεονεκτήματα των δικτύων, τους τύπους δικτύων, τη λειτουργία του Internet και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και τις κοινωνικές προεκτάσεις που έχει το Internet στη ζωή μας.

Περιγραφή Πακέτου:

Student Pack IC3 γρήγορα, εύκολα, οικονομικά Πιστοποίηση Γνώσης Υπολογιστών IC3 μόνο με 170€
Αποκτήστε το ολοκληρωμένο Student Pack IC3και προετοίμασε καλύτερα το μέλλον σου.

To Student Pack IC3 περιλαμβάνει:

 • 4 εξετάσεις IC3
 • 4 επανεξετάσεις IC3
 • Εγκεκριμένο βιβλίο ύλης IC3
 • Προετοιμασίας
 • Οδηγό καριέρας IC3
 • Δωρεάν Έκδοση και Αποστολή Πιστοποιητικού
To IC 3 σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά το πιστοποιητικό βασικών γνώσεων σε υπολογιστές που αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ και αποτελεί Παγκόσμιο Πρότυπο πιστοποίησης.Αποκτήστε και εσείς ένα τέτοιο δίπλωμα.
 

Εκπαίδευση

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ MICROSOFTΤο πιστοποιητικό Microsoft Office Specialist θέτει το πρώτο παγκόσμιο πρότυπο παραγωγικότητας και γνώσης των εφαρμογών Microsoft Office.

Οι εξετάσεις αυτές πιστοποιούν τον χρήστη σύμφωνα με την απόδοση του στη χρήση των εφαρμογών του Microsoft Office.

Γι' αυτό το λόγο αποτελούν και δείκτη παραγωγικότητας για εταιρείες, ακαδημαϊκά ινστιτούτα, εταιρίες προώθησης προσωπικού, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και ιδιώτες.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Η πιστοποίηση IC3 είναι η μοναδική που παρέχει τα απαραίτητα εφόδια για την σύγχρονη αγορά εργασίας, με παγκόσμιο κύρος και εμβέλεια.


Πως Θα Πιστοποιηθείτε

Για να αποκτήσετε το IC³, θα πρέπει να επιτύχετε στις τρείς εξετάσεις που αντιστοιχούν στις τρείς ενότητες της πιστοποίησης. Οι τρεις εξετάσεις ελέγχουν με τρόπο απλό και κατανοητό τι γνωρίζετε, μέσα από μια μελετημένη διαδικασία εκτέλεσης συγκεκριμένων εργασιών και απάντησης ερωτήσεων γνώσεων.


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ


Ο στόχος του προγράμματος σπουδών @Kids είναι να προετοιμάσει τους μαθητές του Δημοτικού για την απόκτηση της πιστοποίησης IC3.

Η προτεινομένη τάξη έναρξης του προγράμματος είναι η Δ’ δημοτικού, ενώ είναι κατάλληλο και για μαθητές από τη Β΄ μέχρι την ΣΤ΄ Δημοτικού.

Η διδασκαλία διαρκεί τρία ακαδημαϊκά έτη.

Τα μαθήματα βασίζονται σε μια παιδική ιστορία τριών φίλων και ενός μαγικού υπολογιστή που ανακαλύπτουν μαζί τα μυστικά των υπολογιστών.
 

Σχεδίαση Ιστοσελίδων
Απογειώστε την Επιχειρησή σας .

Η ομάδα κατασκευής ιστοσελίδων της ΠΥΞΙΔΑΣ της τεχνολογίας ειδικεύεται στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους επισκέπτες του web site σας, δίνοντας έμφαση στη χρηστικότητα και τη λειτουργικότητα.

Εάν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας, ενημερωθείτε για τις λύσεις που προτείνουμε τόσο για απλές ιστοσελίδες, όσο για προηγμένα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου και εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πλεονεκτήματα που προσφέρει η παρουσία σας στο Internet.

 • Ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες σας
 • Στοχευμένη προσέλκυση πιθανών πελατών
 • Προσέλκυση νέων πελατών 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο
 • Παρέχει δείγματα των εργασιών σας ή των προϊόντων σας
 • Δημιουργεί νέες επιχειρηματικές επαφές

Μην ξεχνάτε ότι το site σας είναι η βιτρίνα σας στο παγκόσμιο χωριό του Διαδίκτυου. Οπως για την επιχείρηση σας θα θέλατε την καλύτερη δυνατή βιτρίνα, έτσι και για το site σας χρειάζεστε την καλύτερη σχεδίαση.

Αφήστε τα όλα επάνω μας.

H ΠΥΞΙΔΑ της τεχνολογίας αναλαμβάνει εξολοκλήρου την παρουσία σας στο διαδίκτυο, τόσο σε επίπεδο γραφιστικής εργασίας, όσο και σε επίπεδο προγραμματισμού, φιλοξενίας και διαφημιστικής προώθησης.

 

 
GreekEnglish (United Kingdom)

Ποιός μας βλέπει

We have 8 guests online

Δημοσκόπηση

Ποσο σας αρεσε το shop.pyxida.eu